Over ons:

Op het “drielandenpunt” waar de grenzen van Salland, Twente en Duitsland samenkomen staat een prachtig landhuis in 2013 gerealiseerd op een unieke locatie. In de zomer van 2014 werden hier de deuren geopend van Bed & Breakfast “Peerd van ome Luuks”.

Begin 2018 is de B&B omgebouwd tot een volledig appartement. Deze heeft een eigen ingang aan de achterzijde van de woning. Op de begane grond bevindt zich de knusse woonkamer met volledig uitgeruste keuken. Via de tuindeuren is er toegang tot het terras op het zuid-westen met een prachtige schanskorven tuinhaard voorzien van barbecuefunctie.

Op de eerste verdieping zijn twee luxe tweepersoons kamers ingericht. De kamers zijn beide voorzien van een mooie badkamer en-suite.

De boxspring bedden kunnen naar wens als tweepersoons of als twee éénpersoons geplaatst worden. Als tweepersoons kan er gekozen worden uit een lits jumeaux of twee éénpersoons dekbedden. De matrassen en het beddengoed zijn van uitstekende kwaliteit en worden afgestemd op de verschillende jaargetijden.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.