Bel ons: (0523) 24 13 14

Over ons

Over ons:

Op het “drielandenpunt” waar de grenzen van Salland, Twente en Duitsland samenkomen staat een prachtig landhuis in 2013 gerealiseerd op een unieke locatie. Afgelopen zomer werden hier de deuren geopend van Bed & Breakfast “Peerd van ome Luuks”.
De B&B heeft een eigen ingang aan de achterzijde van de woning. Op de begane grond is de ontbijtruimte waar een  uitgebreid ontbijt geserveerd wordt. Als het weer het toelaat  kunt u het ontbijt op het overdekte terras nuttigen.

Op de eerste verdieping zijn twee luxe tweepersoons kamers  ingericht. De kamers zijn beide voorzien van een mooie  badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Zowel de  kamers als de badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.  Elke kamer heeft een eigen thermostaat.

De boxspring bedden kunnen naar wens als tweepersoons of als twee éénpersoons geplaatst worden. Als tweepersoons kan er gekozen worden uit een lits jumeaux of twee éénpersoons dekbedden. De matrassen en het beddengoed is van uitstekende kwaliteit en worden afgestemd op de verschillende jaargetijden.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.